Verktygslådan AB
Management Consulting & Language Services

Jag har arbetat som facköversättare sedan 1999, då jag tog min magisterexamen i översättning vid University of Surrey i Guildford, England. Jag har också studerat engelska i Uppsala och danska vid Stockholms Universitet. Efter att ha varit anställd som översättare på en engelsk byrå, öppnade jag eget 2002 (en2sv.com) och har nu kunder i tre världsdelar. Mitt modersmål är svenska och jag översätter från engelska, danska och norska. Jag erbjuder också korrekturläsning och språkgranskning.

Jag tar uppdrag inom ett brett spektrum av texttyper och ämnesområden. Jag har särskild erfarenhet av att översätta teknisk dokumentation och användarmanualer för konsumentelektronik, vitvaror och datorutrustning. Nyligen har jag främst arbetat med att översätta och lokalisera webbsajt, kundprogram och smartphone-appar för ett stort rekryteringsföretag. Jag översätter också allmänna texter för den Europeiska Unionen.

Jag är noggrann och pålitlig och mina priser är konkurrenskraftiga. Jag arbetar endast med den senaste översättnings- och kontorsprogramvaran. Titta gärna på min CV och exempel på kunder och uppdrag, och tveka inte att kontakta mig för en offert eller översättningsprov!

Eva-Lotta Sjöholm Ljung

SFÖ    
Member of the Swedish Association of Professional Translators

Medlem av Sveriges Facköversättarförening

 

Översättning
Konsulttjänster
Kontakt
HomeConsultingTranslationAboutPå svenska
© Verktygslådan AB 2014